Ο Γάμος του Θοδωρή & της Έφης

Categories: 10 Dec 2012

“Και έμεινα εδώ, να μη σου λείψει τίποτα…” ¨Ηταν όλοι στο γάμο ενός πολύ ερωτευμένου ζευγαριού!

Εδώ, μαζί φυσικά με το λευκό, κυριάρχησαν το χρυσό και το κόκκινο, πολύ -μα πολύ- εντυπωσιακά για το καλοκαίρι:  Στα ρομαντικά κεριά, στα υπέροχα μπουκέτα των λουλουδιών παντού, στις γυάλινες στήλες με το κόκκινο νερό και τα νούφαρα, και σε κάθε άκρως προσεγμένη λεπτομέρεια που έφτανε μέχρι το στολισμό των τραπεζιών της δεξίωσης…Ως κι η γαμήλια τούρτα ήταν στολισμένη με κόκκινα τριαντάφυλλα!

Καθώς η Έφη είναι εκπαιδευτικός, ένα happening που στήσαμε για τους μικρούς μαθητές-καλεσμένους της ήταν «όλα τα λεφτά». Τα παιδιά πήραν το καθένα από ένα κατακόκκινο μπαλόνι-καρδιά, και καθώς η νύφη ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας, άφησαν όλα μαζί τα μπαλόνια στον ουρανό, σε μια συγκινητική υποδοχή της δασκάλας τους στο γάμο της, που επισφραγίστηκε με σιντριβάνια από πυροτεχνήματα!

Αλλά οι συγκινήσεις δεν σταμάτησαν εδώ. Συνεχίστηκαν και κατά τη διάρκεια του γάμου αλλά και της ιδιαίτερα ζεστής κι εντυπωσιακής δεξίωσης που ακολούθησε, με το ντεκόρ και το όλο ύφος μεταφερμένο πλάι στη φωτισμένη πισίνα..  Τα εγκώμια κι ο ενθουσιασμός των καλεσμένων ήταν η καλύτερη επιβράβευση.  Τα καταφέραμε όλοι με άριστα, οπότε… ζήσαν κι αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα..!

[nggallery id=5]